Magnesium

Wat doet zo’n kopje nou in een website van een pedicure. Heel eenvoudig. Magnesium is een stof die overal in de natuur voorkomt. Magnesium speelt een cruciale rol bij tientallen lichaamsprocessen. Echter, veel mensen hebben geen overschot, maar een tekort aan magnesium. Dit geldt voor zo’n 30 tot wel 50% van de Westerse Wereldbevolking!!!

De beste manier om magnesium op te nemen is via de huid. Veel mensen hebben last van onderbenen en voeten. Dan kom je dus automatisch bij de voeten terecht, wat mijn specialiteit is. Ik heb via onderzoek gezien dat de voeten en de onderbenen uitermate geschikt zijn om de magnesiumolie op te spuiten en in te masseren. Met een wonderbaarlijk resultaat.

De magnesiumolie is eenvoudig aan te brengen op de aangedane plek. of dat nu een schouder is of een knie, gewoon even spuiten en het dringt direct door de huid, om daarna opgenomen te worden in de cellen. het geeft direct verlichting o.a. bij kramp of spierpijn.

Ook eventueel bij spanningshoofdpijn in te zetten. Beetje sprayen aan de achterkant van de schedel. Verlicht direct.

In te zetten bij slapeloosheid, om meer energie te krijgen, tegen vermoeidheid. sterkere botten, betere calciumopname en zoals gezegd geeft het verlichting bij hoofdpijn en migraine.

Maar ook heel goed te gebruiken voor een voetbad om het hele lichaam een boost te geven.

Reacties zijn gesloten.