Pedicure

Zoals ik al eerder schreef heb ik een ruime pedicure ervaring. ( Sinds 1991 ) Ik heb mijn aantekening voor zowel de diabetische voet als de reumatische voet, wat in deze tijd van leven steeds belangrijker wordt. Tevens is dit van belang om voor een eventuele vergoeding in aanmerking te kunnen komen.

Ik heb mij tevens gericht op het fenomeen kalk/schimmel nagel en de wrat. Beide verschijnselen komen op de voet regelmatig voor. In de medische wereld wordt gegrepen naar Laser technieken, medicijnen ( pillen, tincturen en zalven ). Zowel schimmels, als wratten komen in veel soorten voor.

De schimmel is wat het woord zegt een schimmel, waar ook een gist toebehoord en hier zijn er velen van, bekende en onbekende soorten.

De wrat is een virus en ook deze is vanwege zijn verschillende “jasjes” lastig te bestrijden.

Ik gebruik sinds januari 2014 een middel dat wordt samengesteld uit 2 componenten. MMS gestabiliseerd en DMSO. Als wrat of nagel bij mij behandeld wordt, pas ik eens in de ongeveer 6 weken een behandeling toe, die de schimmel/wrat doodt en deze wordt dan bijgehouden door de klant, dagelijks 2x, om het schimmel/virus gevaar weg te houden. De wrat verdwijnt na een aantal weken en de schimmelnagel is nieuw uitgegroeid na een jaar, anderhalf jaar. Verschil met de medische wereld, de prijs. Voor de meest recente prijs, neem contact met mij op.

Protocollen zijn bijgevoegd en eventueel op te halen bij mij.

Reacties zijn gesloten.